Meny

Äntligen lanserar Festis sockerfria smaker

I vår uppdaterar Festis sitt utbud av lekfulla smaker med två nya favoriter – Raspberry Lemon och Blueberry Pear. Festis gör sockerfri debut med de två nyheterna, vilket varit efterlängtat bland konsumenterna. De nya smakerna kommer att finnas i butik från och med vecka 16.

Festis har länge varit bäst i klassen på att leverera oväntade och spännande smakkombinationer och årets nykomlingar blir inga undantag. De blivande favoriterna, Raspberry Lemon och Blueberry Pear är dessutom sockerfria, vilket varit efterlängtat bland konsumenterna.

- Raspberry Lemon och Blueberry Pear är båda resultat av konsumenters efterfrågan av sockerfria Festis-smaker. Sockerfria drycker ökar generellt och därför tror vi verkligen att de två sockerfria nyheterna kommer uppskattas, både av redan Festis-frälsta såväl som nya Festis-älskare, säger Wiveca Fribert, varumärkesansvarig för Festis.

I Raspberry Lemon samsas smaken av hallon med frisk citrus och i Blueberry Pear får söta blåbär sällskap av gröna päron. Båda smakerna är uppfriskande törstsläckare, som såklart avnjuts bäst riktigt, riktigt kalla.

De nya dryckerna från Festis kommer att finnas i butik från och med vecka 16.

För mer information och bildmaterial kontakta:
Jacqueline Grünthal
Telefon: 070-790 7922 E-post: [email protected] 

För mer information, kontakta:
Henric Byström, Kommunikationschef Carlsberg Sverige
Tel: 070-483 05 48 E-post: [email protected]