Meny

Ramlösa välkomnar längre dagar med nya smaken Hallon Äpple

Nu blir dagarna längre och solen och värmen känns mindre avlägsna. Som en påminnelse om den svenska sommaren lanserar Ramlösa den nya smaken Hallon Äpple i slutet av januari. Det är en fräsch och naturlig törstsläckare där smaken av hallon rundas av med en lätt sötma från röda äpplen.

- Ramlösa har för vana att lansera en ny smak i början av året, och det är alltid lika spännande att utveckla den och sen få ta del av konsumenternas reaktioner. Fjolårets nyhet med smak av ananas blev snabbt en succé och klättrade på topplistan över smaksatt kolsyrat vatten. Nu har vi blivit inspirerade av vad den svenska sommaren kan erbjuda i form av skogshallon och röda äpplen, och hoppas att det faller alla törstiga på läppen, säger Wiveca Fribert varumärkesansvarig för Ramlösa.

Ramlösa Hallon Äpple lanseras brett i butik med start i slutet av januari, och kommer i flera olika förpackningsformat; 150cl PET, 50cl PET, 33cl PET 12-pack, och 33cl smalburk. Pris i matbutiker för 50cl PET är cirka 12,50 sek inklusive pant.

 

Om Ramlösas vatten
Ramlösa har i århundraden levererat friskt och naturligt mineralvatten från källan i Ramlösa Hälsobrunn. Redan år 1707 ansåg provinsialläkaren Johan Jacob Döbelius att Ramlösas vatten hade ”en mycket god inverkan på hälsan”.

Det tar 70 år för en droppe regnvatten att nå Ramlösas källa. Under den tiden har vattnet renats och berikats med mineraler från berggrunden vilket resulterar i ett väl balanserat naturligt mineralvatten.

Ramlösa har röstats fram som Sveriges mest hållbara dryckesvarumärke i Sustainable Brand Index 2021 – Nordens största oberoende hållbarhetsranking.

För produktprover, kontakta:
Moa Mercil, Kommunikatör, Carlsberg Sverige, [email protected]

För mer information, kontakta:
Henric Byström, Kommunikationsdirektör, Carlsberg Sverige
Tel: 070-483 05 48 E-mail: [email protected]