Meny
Carlsberg Accelerate Sail Screensaver 1920X1080px 1

En introduktion av SAIL`27

SAIL’27 har utvecklats genom ett företagsomfattande arbete med över 200 Carlsberg-anställda från mer än 30 olika marknader och funktioner.

När strategin SAIL'27 utvecklades fanns en strävan efter att behålla och vässa vår starka strategiska, organisatoriska och finansiella dynamik och samtidigt säkerställa att vår riktning uppdaterades. Som alltid styrs vi av det som är bäst för våra anställda, konsumenter, kunder och samhället i stort.

Strategin samlar femton strategiska prioriteringar inom fem områden: Portföljval, geografiska prioriteringar, excellent genomförandet, vinnande kultur och finansiering av SAIL'27.

SAIL´27 är en utveckling av SAIL'22, byggd kring vårt syfte att brygga för ett bättre idag och imorgon, och vår ambition att det mest framgångsrika, professionella och attraktiva bryggeriet på våra marknader.

 

Accelerate SAIL: Övergång till tillväxtläge

Med SAIL’27 som startramp, går vi över till tillväxtläge med Accelerate SAIL.

Accelerate SAIL handlar om att bygga en djärv och spännande framtid av tillväxt och att bli ett ännu starkare företag, samt en marknadsledare och positiv kraft i samhället – som alltid strävar efter excellens.

Med Accelerate SAIL ökar vi vår långsiktiga ambition för organisk tillväxt till 4 % - 6 %. För att uppfylla den ambitionen kommer vi att accelerera investeringarna under de kommande åren.

De viktigaste tillväxtprioriteringarna inkluderar vår premiumportfölj, Beyond Beer och tillväxtmarknader i Asien, med särskilt fokus på Kina, Vietnam och Indien. Vi kommer också att ytterligare stärka förmågor, processer och system.

Läs mer här.