Meny

Carlsberg Sverige

Brewing for a better today and tomorrow

Carlsberg Sverige idag

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi.

Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

Vi skapar mer än dryck. Vi skapar livskraft, gemenskap och njutning.

2001

År 2001 bildades Carlsberg Sverige AB. Två av landets då ledande bryggeriföretag, Pripps och Falcon.

60

Vi har cirka 60 starka varumärken och cirka 400 unika produkter.

950

Företaget är idag summan av det arbete och engagemang som cirka 950 medarbetare satsar varje dag.

Nyheter

Så länge kan vi (inte) vara utan mobiltelefonen och kändisen vi helst är avkopplade med

Så länge kan vi (inte) vara utan mobiltelefonen och kändisen vi helst är avkopplade med

05.09.22

Nästan var femte svensk kan inte tänka sig att lägga undan mobiltelefonen under en helg, det visar en ny Sifo-undersökning om svenskarnas mobilvanor från Eriksberg. I undersökningen framkommer också att närmare hälften av svenskarna aldrig har varit utan mobiltelefon mer än max tio timmar i sträck under de senaste fem åren.
Ölnyhet från Carlsberg i tysk pilsnerstil

Ölnyhet från Carlsberg i tysk pilsnerstil

01.09.22

För över 100 år sedan revolutionerade Carlsberg bryggeribranschen och har sedan dess fortsatt sträva efter att brygga bättre och godare lager av premiumkvalitet. Idag kommer nyheten Carlsberg Extra Pilsner - en krispig och frisk öl i tysk pilsnerstil.
Carlsberg lanserar nytt klimatmål - ska nå netto noll koldioxidutsläpp till 2040

Carlsberg lanserar nytt klimatmål - ska nå netto noll koldioxidutsläpp till 2040

17.08.22

Carlsberg-koncernen har idag lanserat sitt nya hållbarhetsprogram, Together Towards ZERO and Beyond (TTZAB) som innehåller uppdaterade mål och nya fokusområden inom miljöpåverkan, social hållbarhet och bolagsstyrning.