Meny
hops.jpg

Vår ledning

Peter Hammarstedt

VD

Peter började sin karriär i Carlsberg Group på Falcon och sedermera Carlsberg Sverige. Närmast kommer Peter från Carlsberg Groups export- och licensverksamhet där han arbetade som Managing Director.

Jonas Arvidsson

Finansdirektör

Jonas började på Carlsberg Sverige i augusti 2015. Jonas kommer närmast från egen verksamhet där han arbetat med working capital management i storföretag. Innan dess arbetade han inom spritindustrin som CFO för både V&S Distillers och V&S ABSOLUT Spirits. 

Claes Enander

Direktör Off Trade & Export

Claes kommer närmast från Skånemejerier som Commercial Director. Han​ har lång erfarenhet inom FMCG och ha under åren arbetat i roller som KAM, Exportchef och Försäljningsdirektör på bolag som Kraft Foods, Tivall och Valio.

Victor Cheong

Marknadsdirektör

Victor har en bred erfarenhet som marknadsförare och ledare på flera marknader och kategorier. Han kommer senast från en framgångsrik resa med Carlsberg i Laos och har innan dess haft roller inom Unilever, Johnson & Johnson och GSK.

José Fradeira

Direktör On Trade

José har mer än 30 års erfarenhet av att hantera affärer hos marknadsledande företag inom On- och Off Trade (Super Bock Group och Unilever) i Portugal. Hans erfarenhet och kompetens kommer främst från On Trade och från kategorier som glass och dryck med varumärken som Carte D'Or, Ben & Jerrys, Lipton Ice Tea, Super Bock, Carlsberg och Somersby.

Anders Siboni

VP Integrated Supply Chain Sverige

Anders har mångårig erfarenhet inom Carlsberg Group som inleddes i Carlsberg Danmark 2004 där han ansvarade för omvandlingen till en automatiserad logistik med APS, monorail och höglager. Efter det flyttade han med familjen till Tallinn för att under de senaste tre åren vara chef för Customer Supply Chain i Estland och Lettland och senast också ansvarig för Litauen. 

 

Cecilia Wirén

HR-direktör

Cecilia har lång erfarenhet från HR i olika internationella miljöer, och från FMCG.  Hon har senast arbetat som Senior HR Director på Arla Foods. Dessutom har hon en bred och solid bakgrund, som HR-direktör för såväl Skanska, Nordic Investment Bank och Lindahls advokatbyrå.