Meny

Skapa en vinnande kultur

Vi driver och utvecklar en vinnande kultur baserad på ett teambaserat arbetssätt, där vi alla tar ansvar och presterar vårt bästa.

Vi bygger en engagerande och vinnande kultur, där vi alla vet vart vi ska, hur vi tar oss dit, vem som gör vad och sen ser till att det händer. Grunden är våra tre beteenden; Allians, Ansvar och Agera!

“Triple A är plattformen för att utveckla vår kultur och våra människor. Allians, Ansvar och Agera står för de människor vi behöver, de beteenden och det arbetssätt vi eftersträvar.”

- Ted Akiskalos, VD Carlsberg Sverige

Läs senaste nyheterna

The Carlsberg foundations donate DKK 95 million to accelerate efforts against COVID-19

The Carlsberg foundations donate DKK 95 million to accelerate efforts against COVID-19

19.03.20

The Carlsberg Foundation, the New Carlsberg Foundation, and the Tuborg Foundation are targeting extraordinary grants that can mobilize and support researchers, art museums and civil society in the scientific, economic and human efforts at a time when society is challenged by the COVID-19 epidemic.

Carlsberg Sverige och utbrottet av COVID-19

Carlsberg Sverige och utbrottet av COVID-19

18.03.20

COVID-19-utbrottet har de senaste veckorna varit utmanande för alla. Ett virus som startade i en provins i Kina har gradvis drabbat större delen av världen, och till stor del även Sverige. Utbrottet har orsakat stora oöverträffade globala utmaningar, och alla påverkas på något sätt.
Carlsberg Sverige tillsätter hållbarhetschef

Carlsberg Sverige tillsätter hållbarhetschef

05.03.20

Carlsberg Sverige fortsätter satsningen inom hållbarhet och tillsätter Anna Anderberg som hållbarhetschef. Den nyinrättade rollen har 100 procent fokus på att nå Carlsberg Sveriges hållbarhetsmål inom ramen för företagets globala hållbarhetprogram Together Towards Zero.