Meny

Skapa en vinnande kultur

Vi driver och utvecklar en vinnande kultur baserad på ett teambaserat arbetssätt, där vi alla tar ansvar och presterar vårt bästa.

Vi bygger en engagerande och vinnande kultur, där vi alla vet vart vi ska, hur vi tar oss dit, vem som gör vad och sen ser till att det händer. Grunden är våra tre beteenden; Allians, Ansvar och Agera!

“Triple A är plattformen för att utveckla vår kultur och våra människor. Allians, Ansvar och Agera står för de människor vi behöver, de beteenden och det arbetssätt vi eftersträvar.”

- Peter Hammarstedt, VD Carlsberg Sverige

Läs senaste nyheterna

Brooklyn Brewery öppnar pop-up-bar på Hornstulls strand - byggd av pärlplattor

Brooklyn Brewery öppnar pop-up-bar på Hornstulls strand - byggd av pärlplattor

16.05.22

En unik pop up-bar tillverkad av pärlplattor ska återskapa det hippa och rustika Brooklyn under Hornstulls marknad i Stockholm. Bakom projektet står Brooklyn Brewery och den svenska succékonstnären Johan Karlgren, känd som ”pappas pärlor”.
Påskmusten slår rekord

Påskmusten slår rekord

12.04.22

Under de senaste åren har konsumtionen av påskmust ökat kraftigt och med påskhelgen runt hörnet så har svenskarna handlat påskmust som aldrig förr. Det går redan nu att slå fast att det blir ett nytt försäljningsrekord.
Carlsberg lanserar exklusivt jubileumsöl i limiterad upplaga

Carlsberg lanserar exklusivt jubileumsöl i limiterad upplaga

07.04.22

175 år av pionjäranda, nyfikenhet och outsläcklig törst efter utveckling. Carlsbergs historia bygger på en lång tradition av innovation och en vilja att med forskning utveckla konsten att brygga öl. För att fira Carlsbergs 175-års-jubileum lanseras nu Anniversary Beer, en exklusiv Brut Beer med smak av yuzu, grapefrukt och rosenvatten.