Meny

Skapa en vinnande kultur

Vi driver och utvecklar en vinnande kultur baserad på ett teambaserat arbetssätt, där vi alla tar ansvar och presterar vårt bästa.

Vi bygger en engagerande och vinnande kultur, där vi alla vet vart vi ska, hur vi tar oss dit, vem som gör vad och sen ser till att det händer. Grunden är våra tre beteenden; Allians, Ansvar och Agera!

“Triple A är plattformen för att utveckla vår kultur och våra människor. Allians, Ansvar och Agera står för de människor vi behöver, de beteenden och det arbetssätt vi eftersträvar.”

- Peter Hammarstedt, VD Carlsberg Sverige

Läs senaste nyheterna

Ramlösa välkomnar längre dagar med nya smaken Hallon Äpple

Ramlösa välkomnar längre dagar med nya smaken Hallon Äpple

19.01.23

Nu blir dagarna längre och solen och värmen känns mindre avlägsna. Som en påminnelse om den svenska sommaren lanserar Ramlösa den nya smaken Hallon Äpple i slutet av januari. Det är en fräsch och naturlig törstsläckare där smaken av hallon rundas av med en lätt sötma från röda äpplen.
Ny smakfull alkoholfri öl från Eriksberg

Ny smakfull alkoholfri öl från Eriksberg

10.01.23

Under januari ska många nyårslöften infrias, och en mer hälsosam livsstil står högt i kurs. Med start i januari lanserar Eriksberg en helt ny alkoholfri bryggd, Eriksberg Original 0,0. En ekologisk klassisk ljus lager med avvägd beska samt inslag av ljust bröd, honung och aprikos.
Så gör du Rudolph Sandwich – Sveriges nya julmacka

Så gör du Rudolph Sandwich – Sveriges nya julmacka

12.12.22

Nu kommer en julig nyhet för alla smörgåsfantaster. I ett samarbete mellan Carlsberg Sverige och mackmästarna på restaurang Sandhäxan har klassikern Reuben Sandwich fått en ny twist och blivit till Rudolph Sandwich. Här kommer receptet ihop med tillhörande dryckesförslag från Carlsbergs egen ölsommelier.