Meny

Festis-familjen utökas med sommarens nya törstsläckare Festis Lemonade

Till våren är Festis äntligen tillbaka med en ny törstsläckare i butikshyllorna. En somrig, uppfriskande och färgsprakande lemonad blir årets nya smak i Festis läskande sortiment. Festis Lemonade kommer att finnas i butik från och med vecka 14.

Förra året firade Festis 60-årsjubileum med två nya spännande smakkombinationer – Peach Mango och Kiwi Pineapple. Nu hoppar Festis på sitt sextioförsta år som en av Sveriges självklara törstsläckare och levererar återigen en ny sprakande smakexplosion till Festis-fansen.
Senaste tillskottet Festis Lemonade är en törstsläckare av högsta rang som bjuder på en prefekt blandning av sött och surt och för tankarna till sommar och soliga dagar.


– Vi ville skapa en ny sommarfavorit i Festis-familjen och lemonad har ju precis den där uppfriskande, läskande smaken man vill ha en varm sommardag. Därför tror vi verkligen att nya smaken kommer tas emot med öppna armar av både gamla trogna Festis-älskare och nya fans, säger Fanny Nihlvin, varumärkesansvarig för Festis.

Festis Lemonade gör sin storslagna entré vecka 14, men kommer att smyglanseras hos Hemmakväll redan vecka 11.

 

För mer information och bildmaterial kontakta:
Vera Hökstrand
Telefon: 076-714 12 52
E-post: [email protected]

För mer information, kontakta:
Henric Byström, Kommunikationschef Carlsberg Sverige
Tel: 070-483 05 48 E-post: [email protected]