Meny
mdr29588.jpg

Välkommen till vårt Pressrum

Senaste nyheterna

Svenskarnas alkoholfria favoritöl fyller 15 år

Svenskarnas alkoholfria favoritöl fyller 15 år

18.05.21

År 2006 levde alkoholfri öl en undanskymd tillvaro och stod mest och samlade damm på butikshyllorna. Idag dricker vi 20 miljoner liter alkoholfri öl om året. Allting började med Carlsberg Alcohol Free som fortfarande är svenskarnas alkoholfria favoritöl. I samband med 15-årsjubileet gör Carlsberg en historisk satsning på alkoholfri öl och går bland annat ut i en landsomfattande reklamkampanj med skådespelaren Mads Mikkelsen i huvudrollen.
Nu börjar Pladdlingssäsongen

Nu börjar Pladdlingssäsongen

12.05.21

Lagom till Kristi Himmelsfärdshelgen öppnar vi upp bokningarna för sommarens pladdlingsturer. Förra året introducerade Carlsberg Sverige pladdling, att paddla kajak och samtidigt plocka upp skräp, för renare vatten. Initiativet är ett samarbete med GreenKayak, som lånar ut kajaker gratis i utbyte mot att man plockar upp skräp under paddlingsturen och delar upplevelsen i sociala medier via #pladdling #greenkayak.
Festis-familjen utökas med nya somriga smaker – Peach Mango och sockerfria Kiwi Pineapple

Festis-familjen utökas med nya somriga smaker – Peach Mango och sockerfria Kiwi Pineapple

12.04.21

Till våren lanserar Festis två uppfriskande smaker som för tanken till soliga dagar och sand mellan tårna – Peach Mango och sockerfria Kiwi Pineapple. Med lanseringen breddar Festis sitt utbud av tropiska törstsläckare för alla med sommarlängtan. De nya smakerna kommer att finnas i butik från och med vecka 15.

Presskontakt

Vi vill erbjuda media den bästa servicen och tillgängligheten. Frågor om vårt företag, våra varumärken och bryggeribranschen besvaras av personer som har stor kunskap om detta.

Telefon: 070 483 05 48 

Investor Relations