Meny

Carlsberg Sverige

Brewing for a better today and tomorrow

Carlsberg Sverige idag

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi.

Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

Vi skapar mer än dryck. Vi skapar livskraft, gemenskap och njutning.

2001

År 2001 bildades Carlsberg Sverige AB. Två av landets då ledande bryggeriföretag, Pripps och Falcon.

60

Vi har cirka 60 starka varumärken och cirka 400 unika produkter.

950

Företaget är idag summan av det arbete och engagemang som cirka 950 medarbetare satsar varje dag.

Nyheter

Ramlösa uppfattas som det mest hållbara dryckesvarumärket i Sverige

Ramlösa uppfattas som det mest hållbara dryckesvarumärket i Sverige

16.03.23

Ramlösa har återigen röstats fram som Sveriges mest hållbara dryckesvarumärke i Sustainable Brand Index 2023, Nordens största oberoende hållbarhetsranking. Över 29 000 respondenter deltog i studien där Ramlösa blev branschvinnare.
Ekologiskt Guld till Vätternrundans deltagare

Ekologiskt Guld till Vätternrundans deltagare

15.03.23

Carlsberg Alcohol Free är Sveriges populäraste alkoholfria öl. Med cykeln i sitt DNA har Carlsberg varit branschpartner till Vätternrundan sedan 2020 och på så sätt levererat ”medaljer”, i form av en ekologisk, alkoholfri Carlsberg till alla deltagare vid målgång. Nu förlängs samarbetet med ytterligare tre år.
Eriksberg Pale Ale - en ljus ale med influenser av engelsk ölkultur

Eriksberg Pale Ale - en ljus ale med influenser av engelsk ölkultur

01.03.23

Nu lanseras ett nytt tillskott i Eriksberg-familjen. Eriksberg Pale Ale – en öl med engelska influenser bryggd i Sverige. Nyheten kommer i uppdaterad design och i det hållbara förpackningsvalet* 50cl returglas.