Meny

Somersby lanserar världens första riktiga barfotaskor

Cidervarumärket Somersby bjuder på efterlängtade vårkänslor genom att lansera en begränsad upplaga odlade sandaler. De gröna sandalerna gör det möjligt att redan nu få känna gräs mellan tårna.

Efter mörker, kyla och kängor är det många som längtar efter sköna barfotadagar. För att slippa vänta har Somersby tagit fram sandaler som ger användare en känsla av att gå barfota, utan att gå barfota. Somersby välkomnar fler ut i det fria för att låta gräset kittla under fötterna med sina “Grass Slippers”.  

Vi ville hitta ett sätt att erbjuda hopp om våren innan den är här. Att unna sig en välkyld, alkoholfri Somersby cider är ett sätt. Att gå barfota i gräset är ett annat. Förutom att känslan av gräs under fötterna är fantastisk, har forskning visat att det kan medföra hälsomässiga fördelar - som minskad stress och ökade endorfinnivåer - något som verkligen välkomnas så här års. Med våra fotriktiga sandaler kan man uppleva lite vårkänslor redan nu, säger Ann Baker marketing manager Cider & RTD på Carlsberg Sverige.

Somersby Grass Slippers är handgjorda i Sverige och släpps i en begränsad upplaga på 50 par. De är tillverkade i 100% nedbrytningsbara spillprodukter och levereras med förodlat gräs av högsta kvalité tillsammans med en skötselguide för att hålla sandalgräset grönt och skönt länge. När sandalerna inte används kan de glatt användas som en innovativ och alternativ växt i fönsterkarmen. Till exempel.

“The Grass Slippers” kostar 1200 kronor och samtliga intäkter går till organisationen “Håll Sverige Rent” och deras arbete med att hålla våra parker i bästa möjliga parkhängs-skick.

Välkommen ut, eller in, i det gröna.

Mer information och beställning: www.somersby.se/somersbyslippers

 

Kort om Somersby alkoholfria cider:
Det finns mycket att välja bland i Somersbys nya alkoholfria ciderutbud. Både klassisk söt äppel- och päroncider och de halvtorra, mousserande produkterna Secco och Rosé finns nu med 0% alkohol, men med 100 % smak.

Kontakt

För mer information, kontakta:

Kommunikationschef Carlsberg Sverige

Henric Byström

Tel 070-4830548 Email [email protected]