Meny

Välkommen på provsmakning av Almedalsglassen och årets alkoholfria öldrink

Söndagen den 3 juli klockan 15:00 är det premiär för Almedalsglassen SorBeer och årets alkoholfria öldrink RabarBeer. Välkommen till Carlsberg Sveriges alkoholfria bar på Hamnplan 5 för provsmakning.

För fjärde året i rad finns Carlsberg Sverige på plats i Almedalen med en alkoholfri bar, där det bjuds på både diskussioner kring ansvarsfull konsumtion samt årets alkoholfria öldrink RabarBeer. Nytt för i år är att Almedalsveckan även får en egen glass. Den alkoholfria ölglassen SorBeer, som smyglanserades tidigare under våren för att fira tioårsjubileet av Carlsberg Non-Alcoholic, kommer nu också att göra entré i Almedalen.

När? 3 juli, från kl. 15:00
Var? Carlsbergs alkoholfria bar, Hamnplan 5

Om Carlsberg Sverige
Carlsberg Sverige är Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer öl, mineralvatten och läsk samt distribuerar ett brett vin- och spritsortiment. Carlsbergs framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hög kompetens som sträcker sig 300 år tillbaka i tiden. Carlsberg, Pripps Blå, Falcon, Ramlösa och Pepsi är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Carlsberg Sverige ingår i den internationella koncernen Carlsberg Group, med verksamhet i över 40 lände

Kontakt

För mer information, kontakta:

Kommunikationschef Carlsberg Sverige

Henric Byström

Tel 070-4830548 Email [email protected]
SorBeer

SorBeer